I am, indeed, a king, because I know how to rule myself.

Thursday, June 5, 2014

" Prima zi in care au iesit ca si cuplu, prima saptamana in care s-au vazut des, ca si cuplu. Fantana aia care a devenit, dintr-un punct de reper, locul "lor" unde se opresc ca sa se certe atunci cand nu se pot hotari unde sa mearga sau in care se intalneau ca sa se sarute putin atunci cand nu ieseau, dar se nimerea sa fie amandoi in aceeasi zona. Seara din Cismigiu in care ea statea in bratele lui si se simtea atat de mica in imbratisarea aceea si ii placea atat de mult senzatia aceea. Ziua in care i-a cunoscut mama, cel mai amuzant lucru. Ziua in care el i-a cunoscut, random, parintii. Ziua in care i-a cunoscut prietenii si putinele zile in care au iesit cu prietenele ei. Ziua in care si-a facut tatuajul, apoi au facut o luna si au mers in acelasi loc de prima oara. Ea si-a dat seama usor, usor, ca el e singura persoana care o poate face sa rada; chiar daca e trista, chiar daca e suparata pe el, chiar daca ii vine sa planga. Nu o sa uite momentul- desi el oricum nu si-l mai aminteste- din parc, in care el i-a zis ca daca ea ar claca, ar claca rau; iar ea, in acea stare atat de fericita, nu si-a imaginat ca va claca vreodata, atata timp cat e cu el. 
Paranoia, gelozii. El fiind nesimtit si prost, ea fiind rea si fricoasa. Sexul din ce in ce mai bun. Lacrimile. Ranile. Florile. Momentele dragute. Matching shirts. Ziua in care ea era racita, el voia sa o vada, asa ca i-a facut o surpriza si i-a adus si de la Mc: "Asta e interfonul tau?"/ "Nu, de ce?"/ "Pai e posibil sa fiu in fata blocului tau, care e interfonul?". Certurile care nu se rezolva niciodata. Lipsa de incredere. Filmele. 
Iar singurul lucru care ii tine impreuna e faptul ca se iubesc. Ea ar fi vrut sa existe mai multe motive, ar fi vrut sa-l vada fericit; dar tot ea, nu putea sa se schimbe, nu stia cum.
Probabil nu o sa se obisnuiasca niciodata sa fie iubita lui, oricum nu putea sa fie o iubita obisnuita. "

No comments:

Post a Comment